Terrasomheining met glas als balustrade of windscherm

Een terrasomheining is meestal niet nodig. Als het terras bijvoorbeeld aan het gazon ligt kan het juist fijn zijn om geen terrasomheining te hebben, of alleen iets in de vorm van grote bloembakken of iets dergelijks, zodat je makkelijk vanaf het terras de tuin in kunt lopen. Toch zijn er ook omstandigheden waarin een balustrade rondom het terras wél aan te raden is. Dat heeft dan meestal te maken met de veiligheid. Bijvoorbeeld bij een terras dat een stuk hoger ligt dan de tuin, een balkon of deck, of bij een terras dat direct grenst aan een zwembad. In dat geval kist u wél voor beveiliging met een terrasomheining. Glas is dan een esthetisch verantwoorde optie.

Terras dichtmaken met glas

De glazen terrasomheining van Ammonite Design kunt u ook zien als glazen balustrade of transparante borstwering. Onze glazen omheiningen zijn eigenlijk ontworpen als beveiliging van zwembaden, om elk risico van verdrinking van kinderen uit te sluiten. Ook bij een terrasomheining zonder zwembad, maar bij hoogteverschillen is de glazen omheining van Ammonite een perfecte keuze. Met haar fraaie simpele roestvrijstalen houders en strakke plaatsing zorgt een glazen terrasomheining ervoor dat u in alle veiligheid optimaal kunt genieten van het zicht op uw tuin. En omgekeerd kijkt u ook vanuit de tuin (of het zwembad) niet tegen een rij stalen poten, een houten hekwerk of een borsthoge stenen muur aan. Een glazen terrasafsluiting is juist door haar transparantie verreweg de mooiste en elegantste oplossing.

Onzichtbare terrasomheining van veiligheidsglas

Met onze glazen omheining is uw terras letterlijk en figuurlijk onzichtbaar ‘beschermd’. Van een afstand ziet u eigenlijk alleen de pootjes. Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze terrasafscheiding de allerbeste kwaliteit veiligheidsglas. Hetzelfde glas dat gemeenten gebruiken voor straatmeubilair, zoals tramhaltes en wachtruimten op het station. Het istegen veel bestand, dus u hoeft niet bang te zijn als er eens iemand tegenaan leunt. Dergelijke glazen objecten sneuvelen ook in de stad alleen als mensen, zoals relschoppers, opzettelijk hun best doen om doelgericht het glas te slopen. En als het dan breekt, valt het uiteen in duizenden kleine stukjes, dus er is ook geen risico op scherven.

Meer voorbeelden of een offerte?

Wij hebben een uitgebreide portfolio met foto’s van de door ons in heel Europa geïnstalleerde terrasomheiningen van glas. Als u meer weten over glazen schermen en omheiningen voor uw terras, veranda of tuin, neem dan contact met ons op!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
WhatsApp
RSS