Een glazen scherm rond uw zwembad:

genieten van morgenstond tot avondrood.

Wist u dat glazen schermen zwembaden mooier, comfortabeler én veiliger maken? Een zwembad afschermen met een glazen wand heeft allerlei voordelen. Zo is een glaswand zeer sterk en onderhoudsarm. Wij geven de voorkeur aan puur transparant veiligheidsglas. Met een afscherming van gesatineerd glas (matglas) rond uw zwembad creëert u weliswaar meer privacy, maar een transparant glazen scherm biedt juist vrij zicht. Vanuit het zwembad op de omgeving, maar ook vanuit het huis of het terras op het zwembad. U kunt zo dus makkelijker waken over de veiligheid van grote en kleine badgasten. Ammonite design is hét A-merk in glazen schermen voor buiten.

Omheining van glas tussen gazon en zwembad voor veiligheid tegen verdrinking

Een glazen scherm maakt uw zwembad veiliger

Om te voorkomen dat kinderen en huisdieren bij het zwembad kunnen komen, zien we vaak dat mensen de toegang tot hun zwembad afsluiten met een metalen hekwerk: een soort ‘kooi’ rond zwembad en terras. Al die spijlen zijn niet echt fraai en in veel gevallen gaat het metaal – als gevolg van het chloor- of zoute water – al snel roestplekken vertonen. Een glazen afscheiding rond het zwembad is esthetisch verantwoord en bovendien veel duurzamer. Het speciale geharde glas van de wand vertoont ook na tientallen jaren nog amper gebruikssporen en de aluminium staanders roesten niet.

Glazen windscherm voor beschutting rond het zwembad


Een onopvallende glazen borstwering met een afsluitbare poort is genoeg om te voorkomen dat onbevoegden, kinderen of huisdieren uw zwembad kunnen betreden. Een andere optie is een hoger glazen tuinscherm, dat meteen kan fungeren als windscherm rond uw zwembad en het zonneterras. Met natuurlijk geheel transparante glazen panelen voor behoud van het uitzicht én het toezicht.

glazen hek zwembadbeveiliging

Glazen scherm in combinatie met LED-verlichting

De door ons geleverde glazen tuin- en zwembadschermen zijn goed te combineren met energiezuinige LED-verlichting. Hiermee kunt u het complete terrein rond het zwembad goed verlichten, of – met behulp van een dimmer en de afstandsbediening – fraaie sfeerverlichting creëren, met een zachte gloed, eventueel in verschillende kleuren. Zo kunt u lekker lang genieten van uw avonden in en rond het zwembad.

Glazen scherm installatie

Hebt u een zwembad of laat u het aanleggen en bent u op zoek naar hoogwaardige glazen wanden voor beschutting en bescherming? Wij zijn geaccrediteerd leverancier en installateur van glazen schermen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
WhatsApp
RSS