Foto’s van glazen omheiningen en balustrades van glas

Een van onze grote frustraties als leverancier en installateur val glazen afscheidingswanden is dat het bijna onmogelijk is om goede foto’s van glazen omheiningen te maken: dat wil zeggen, heldere plaatjes waarop je ons product goed ziet. Een foto van een glazen balustrade op een terras lijkt wel een foto van gewoon een terras. Je moet echt twee keer kijken voordat je op de foto de glazen omheining ontwaart. Natuurlijk blijven we het proberen. Hieronder een overzicht met foto’s van omheiningen van glas die wij hebben geïnstalleerd bij verschillende van onze klanten. Op de plaatjes zijn de glazen balustrades nagenoeg onzichtbaar, maar laten we dat maar zien als een van de belangrijkste voordelen van omheiningen van glas: ze geven u vrij zicht op uw zwembad, of op het uitzicht vanaf uw terras.

Tot zover onze foto’s van glazen afscheidingen

U ziet het, of liever… u ziet het niet. Glazen omheiningen zijn erg discreet en bijzonder lastig te fotograferen. Misschien dat we een keer een professionele fotograaf foto’s moeten laten maken, maar we zij n te druk met installeren van glazen omheiningen, foto’s van glazen omheiningen maken schiet er vaak een beetje bij in.

Hebt u mooie foto’s van glazen wanden in de open lucht? Stuur ze in!

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mooie foto’s van glazen balustrades, ook als die niet door ons geleverd en geïnstalleerd zijn. Als echte vakidioten zijn we nieuwsgierig naar oplossingen die u zelf bedacht hebt, of die u geleverd hebt gekregen van uw leverancier. Er is veel mogelijk met afscheidingswanden van veiligheidsglas, die kom maar op met die plaatjes. Overigens beperken wij ons wel tot geheel transparante glazen omheiningen, puur omdat wij vinden dat het uitzicht op het landschap, maar vooral een goed zicht op de gebruikers van een zwembad belangrijk is voor de beleving van het uitzicht én de veiligheid van kinderen rond een zwembad. Maar goed, hebt u foto’s van glazen omheiningen, dan kunt u ze ons altijd toezenden via de maillink onderaan deze pagina.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
WhatsApp
RSS